-

7x de mooiste winterlandschappen vanuit je woonkamer!

Aan het wintersportseizoen is helaas abrupt een einde gekomen. Op vakantie gaan zit er nu even niet in. In plaats daarvan maken we ons samen sterk om het coronavirus onder controle te krijgen. Maar we kunnen wel vast verlangen naar het moment waarop we wel weer kunnen reizen naar de sneeuw en samen mogen ontdekken. Daarom is het zo fijn om even weg te dromen bij 7 adembenemende winterlandschappen, gewoon vanuit je huiskamer. Droom je mee?

Uitzichten waar elke wintersporter naar verlangt

Tijdens de wintersport is er altijd wel een moment dat je even stil staat om te genieten van het mooie uitzicht in de bergen. In dit blog laten we 7 uitzichten zien waarvan ieder wintersporthart sneller gaat kloppen. Bijvoorbeeld van de zon die achter de bergtoppen opkomt of van een strak geprepareerde piste waarop jij als eerste je sporen kunt trekken.

1 x Dolomieten

Het zal niemand verbazen dat deze imposante bergketen voor de mooiste uitzichten zorgt. Het indrukwekkende berglandschap van de Dolomieten, met maar liefst 18 pieken hoger dan 3000 meter, is bij veel mensen favoriet.
Blog: 7x de mooiste winterlandschappen vanuit je woonkamer!-2

2 x Alpe d’Huez

De wolken hangen als een grijze deken over de pistes in het bekende Alpe d’Huez.
Blog: 7x de mooiste winterlandschappen vanuit je woonkamer!-3

3 x Sölden

Een prachtige wintersportdag met Kaiserwetter in sölden.
Blog: 7x de mooiste winterlandschappen vanuit je woonkamer!-4

4 x Arc 2000

Het hoogst gelegen dorp in het enorme en sneeuwzekere skigebied Paradiski-Les Arcs. Veel accommodaties bieden een prachtig uitzicht over de besneeuwde bergtoppen.
Blog: 7x de mooiste winterlandschappen vanuit je woonkamer!-5

5 x Les Quatre Valleés

Dit uitzicht is vanaf het balkon van chalet Falcons Nest in Les Quatre Valleés in Zwitserland. Stel je voor dat je ‘s ochtends wakker wordt, de gordijnen opzij schuift en van dit uitzicht mag genieten…
Blog: 7x de mooiste winterlandschappen vanuit je woonkamer!-6

6 x Hochkrimmel

De zon die langzaam opkomt achter de bergpieken in Hochkrimml: een nieuwe dag begint.
Blog: 7x de mooiste winterlandschappen vanuit je woonkamer!-7

7 x Jungfrau Region

Kenmerkend aan deze regio is het contrast van de steile hoge bergen afwisselend met liefelijke dalen. Juist dit contrast zorgt voor adembenemende uitzichten.
Blog: 7x de mooiste winterlandschappen vanuit je woonkamer!-8

Volgend winterseizoen

Kijk jij ook zo uit naar volgende winter? Neem alvast een kijkje, veel chalets en appartementen zijn alweer te boeken voor winterseizoen 2022-2023. De krokusvakantie is zoals elk jaar erg populair, dus wacht niet te lang met boeken. Er is nu nog volop keuze.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.