Chalet met catering: verslavende luxe

De nieuwste trend op het gebied van wintersportvakanties? Dat is de luxe wintersport. Chalet.nl biedt steeds meer mogelijkheden voor cateringservice. Denk je eens in: terugkomen van de piste en dan verwelkomd worden met een knapperend haardvuur en ‘s avonds een driegangendiner.
Dit soort luxe kennen we natuurlijk al van de all-inclusive vakanties. Alleen is het dan heel grootschalig. Het mooie van een chalet met cateringservice is dat je van alle gemakken bent voorzien, maar dan in intieme sfeer. Gewoon in je eigen chalet. Geen lange rijen voor een buffet, maar je eigen gedekte tafel. Geen ijskraam bij het zwembad, maar koffie met jouw lievelingstaart, geserveerd bij de open haard. En geen ontbijtzaal die je deelt met honderden anderen, maar een vers ontbijtje.

Blog:Chalet met catering: verslavende luxe-2

Betaalbare luxe
Deze persoonlijke luxe past helemaal bij de moderne vakantieganger. En het past ook bij Chalet.nl, omdat we altijd op zoek zijn naar sfeervolle accommodaties waarbij het de reiziger aan niets ontbreekt. Daarom is Chalet.nl een van de grootste aanbieders van catered chalets, zoals we dat zelf noemen. Nu denk je misschien: deze luxe is natuurlijk onbetaalbaar. Maar dat valt best mee. De cateringservice is vanaf €195,- p.p. per week.

Lekker ontbijtje
Wat je dan precies krijgt voor dat geld? Zeven keer per week een vers ontbijt, zes keer per week een uitgebreid driegangendiner, geserveerd met wijn en koffie na. Ook staat er iets lekkers klaar na een lange skitocht aan het einde van de dag. De tijdstippen van ontbijt en diner kun je in overleg met de chaletstaf bepalen. Uitslapen is dus heel goed mogelijk. De chaletstaf is (meestal) niet aanwezig in het chalet, dus je hebt geen gebrek aan privacy. Fijn is dat ze alles van de omgeving weten, dus als je vragen hebt of tips wilt over leuke uitstapjes en mooie pistes, dan kunnen ze je uitgebreid informeren. O, en ze houden ook nog eens de algemene ruimtes voor je schoon.

Blog:Chalet met catering: verslavende luxe-3

Verslavende luxe
Wij denken dat deze manier van wintersport ideaal is. Er is alleen één risico: als je dit eenmaal ervaart, wil je nooit meer iets anders.

Zoals je kunt zien in ons overzicht met chalets met catering- service, hebben veel van deze chalets ook nog eens een eigen sauna of jacuzzi: extra verwennerij dus.

Fijne wintersportvakantie!
Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.