-

Dream now, travel now!

Wat een geweldig nieuws! Alleen dromen hoeft niet meer, we kunnen deze zomer écht op vakantie naar het buitenland. Het reisadvies is voor een groot deel van de Europese landen aangepast van code oranje naar code geel. In overleg met onze partners in de bergen hebben we daarom het volgende mogelijk gemaakt: een deel van onze vakantiehuizen kun je nu ook voor deze zomervakantie boeken! Waar je deze leuke vakantieadresjes in de bergen kunt vinden? Op Zomerhuisje.nl! 

De leukste vakantieadresjes in de bergen? Zomerhuisje.nl!

Kijk jij ook zo uit naar de heldergroene alpenweiden en de frisse berglucht? Een groot deel van ons aanbod in kun je nu voor deze zomer boeken. In de zomer zijn de bergen dan misschien een stuk groener dan in de winter, maar de berglucht is minstens zo heerlijk! Zo zijn er talloze unieke zomeractiviteiten, kun je prachtige wandelingen maken en beleef je bijzondere bergavonturen voor het hele gezin! En als je wilt, kun je ook nog skiën op de aanwezige gletsjers. Enthousiast geworden? Neem dan snel een kijkje op Zomerhuisje.nl.

Blog: Dream now, travel now!-2

Gebruik je voucher-tegoed van Chalet.nl voor de zomervakantie

Wist je dat het ook mogelijk is om via Zomerhuisje.nl je eerder verkregen voucher-tegoed te gebruiken? Zomerhuisje.nl is net als Chalet.nl aangesloten bij de SGR en ANVR. Wil je graag op andere dagen aankomen of een afwijkende periode verblijven? Of heb je een prachtig huis gezien op Chalet.nl waar je ook wel in de zomer naartoe zou willen?
Op aanvraag is van alles mogelijk; neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij doen ons uiterste best voor je!

Onze tip! Het levendige en aantrekkelijke Zell am See

Zell am See is een geliefde vakantiebestemming voor jong en oud. Het sfeervolle dorp ligt aan de Zeller See waar eindeloos plezier te beleven is! Je kunt er ’s avonds flaneren op de boulevard, winkelen in het gezellige centrum of een boottocht maken op de Zeller See. Sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen aan de vele activiteiten die geboden worden. Bekijk ons aanbod in Zell am See.

Wijs op reis: de beste tips

Zorg dat je ook zelf goed op de hoogte blijft van de ontwikkelingen ter plaatse. Hieronder staan verschillende tips hoe je wijs op reis kunt gaan.
*Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken
Het RIVM werkt deze wekelijks bij en geeft een duidelijk beeld van de huidige situatie per land.
*Zorg dat je op de hoogte bent van de regels die gelden in het land van bestemming.
*Op Nederlandwereldwijd.nl vind je de meest actuele reisinformatie en overige informatie betreffende het coronavirus en reizen naar het buitenland.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.