-

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn: de corona maatregelen

Het skigebied opent op 27 november 2020 haar deuren om iedereen te verwelkomen, als alles volgens plan loopt. Met de nieuwe corona maatregelen, de lessen die zij hebben getrokken uit het zomerseizoen, de ruimte op de pistes en de extra corona maatregelen is het Skicircus overtuigd dat iedereen ontspannen kan genieten van het ‘nieuwe’ wintersporten. Omdat er vanuit de Oostenrijkse overheid nog geen regels speciaal gericht op wintersport zijn, heeft het Skicircus uitvoerig nagedacht over deze extra corona maatregelen. Welke dit zijn? Dat lees je hieronder. 

Coronaregels op wintersport in Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

De situatie zal gedurende het hele winterseizoen geëvalueerd worden en daarop zullen de maatregelen constant worden aangepast.

• Overal in het skigebied zullen wegwijzers en informatiepunten zijn met de corona regels die gelden.
• Er zullen voldoende middelen zijn om je handen te desinfecteren in de kabelbaansystemen.
• In bepaalde zones is het dragen van een mondkapje of buff verplicht. Zo is het verplicht in het openbaar vervoer en afgesloten ruimtes zoals de skiliften, skiverhuur, toiletten, winkels, kassa’s etc.
• Skiliften, roltrappen, sanitair, skidepots, etc. worden regelmatig gedesinfecteerd.
• Wachtrijen zullen worden georganiseerd zodat mensen de afstandsregels in acht kunnen nemen.
(1 meter)
• In de skigebieden en liften geldt geen maximum aantal mensen. Indien het rustig is bij de skiliften en het aantal passagiers laag is zal hier rekening mee gehouden worden en zullen de liften niet met 100% bezetting draaien.
• Het personeel zal op COVID-19 getest worden voordat ze voor het eerst aan het werk gaan. Daarna zal er regelmatig een vervolgtest plaatsvinden.
• Bij personeel dat met gasten in aanraking komt worden er vervolgtests afgenomen op COVID-19. Ook wordt dagelijks hun lichaamstemperatuur gemeten en zullen zij mondmaskers dragen.
• Betaal zoveel mogelijk contactloos.

Skicircus verkozen tot beste skigebied 2020

Wist je dat Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn door Snowplaza verkozen is tot beste skigebied 2020? Het grote en moderne skigebied biedt 270 km aan gevarieerde pistes. Dit geliefde gebied staat bekend om de Oostenrijkse gezelligheid, authenticiteit, schitterende omgeving en de moderne skiliften. En de skipas van het Skirucus is tevens geldig in Zell am See-Kaprun Bekijk ons aanbod in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Let op! Bovenstaande corona maatregelen kunnen aangepast worden. Raadpleeg voor je wintersportvakantie altijd de website van het skigebied voor de meest actuele regels.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.