-

3x Redenen om je wintersport in de herfstvakantie te boeken

De herfstvakantie is altijd zo’n besef-moment: de winter komt snel dichterbij, en daarmee ook de wintersport! Wie schoolgaande kinderen heeft, weet dat het verstandig is om op tijd te boeken. De kerst- en voorjaarsvakantie zijn tenslotte (helaas) ook de drukkere wintersportweken. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je nog hebt. Boek daarom nu - in de herfstvakantie - dan is het maar vast geregeld!

Ontdek het aanbod:

1. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je hebt

De herfstvakantie is het ideale moment om je wintersport te boeken, omdat er voor de kerst- en voorjaarsvakantie nu nog voldoende beschikbaarheid is. De schoolvakanties lopen altijd als eerste vol, maar in deze herfstperiode heb je gelukkig nog voldoende keuze.

2. Chalets en appartementen voor de hele familie

Voor gezinnen met kinderen en grote families is het aanbod op Chalet.nl perfect. Ook als opa en/of oma meegaan, of als je met meerdere bevriende gezinnen naar de sneeuw wilt. We bieden ruime chalets en hebben veel mogelijkheden voor geschakelde appartementen voor gezinnen en families!

3. Herfstvakantie = meer tijd om je wintersport te regelen

Misschien heb je zelf ook vrij genomen van je werk of zijn de kinderen uit logeren? In de herfstvakantie is er altijd meer tijd. Gebruik de tijd die je over hebt om je op de wintersport te oriënteren. Dit is het moment!

Boek je wintersport bij Chalet.nl

Op Chalet.nl vind je een groot aantal ruime chalets en veel mogelijkheden voor (geschakelde) appartementen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. We hebben veel ervaring met het onderbrengen van gezinnen en families en weten je precies te vertellen in welke kindvriendelijke skigebieden jullie een fantastische wintersport tegemoet gaan.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte accommodatie? We helpen je heel graag met een persoonlijke advies en het maken van een keuze. Neem contact op met een van onze reisadviseurs en geef je wensen door, daar zijn we voor!

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.