-

Vier zomervakantie 2023 in Oostenrijk of de Franse Alpen

De bergen zijn heerlijk, zowel in de winter als in de zomer. Geurende bloemen, het geluid van een koe die met een bel om zijn nek over de alpenweides struint. Wandelen langs indrukwekkende bergkammen en ijskoude meren. Eindeloos mijmeren bij een kampvuur onder een betoverende sterrenhemel… vier jij deze zomer ook je vakantie in de bergen in Oostenrijk of de Franse Alpen?

Waar kun je in 2023 op zomervakantie in de bergen?

Wil je deze zomervakantie naar de bergen? Dan moet je eerst bepalen naar welk land je wilt. Zowel in Oostenrijk als in de Franse Alpen is het goed toeven. In beide landen vind je een schilderachtig landschap en maak je fantastische wandeltochten, kun je lekker fietsen of zwemmen. Het verschil zit hem in de cultuur, het eten en de mensen. De Oostenrijkers zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij en de Fransen gaan altijd voor finesse en de allerbeste kwaliteit. Strijk je na een mooie wandeling het liefst neer met een Weissbier en een Wiener Schnitzel dan is Oostenrijk voor jou perfect. Zie jij jezelf meer zitten met een goed wijntje en een kaasplankje? Frankrijk it is!

Camping, hotel, appartement of chalet in de bergen?

Welke accommodatie je kiest, hangt helemaal af van je wensen. Als je het ons vraagt, adviseren wij altijd een appartement of chalet. In je eigen chalet of appartement kun je helemaal je gang gaan; je hebt er veel privacy, comfort en kunt er zelf koken. Vanuit je vakantieverblijf maak je de mooiste uitstapjes, de bergen in, of juist met de auto naar een dorp of stadje in de buurt voor een dagje shoppen: je kunt alle kanten op!

Schoneben Bauernhaus

Schöneben Bauernhaus in Wald im Pinzgau

5x mooie zomerhuizen en appartementen in Oostenrijk

Bekijk ook andere leuke zomerhuisjes in Oostenrijk of Frankrijk.

Boek je zomervakantie in de bergen op Zomerhuisje.nl

Zomerhuisje.nl is onderdeel van Chalet.nl. Veel van onze wintersportaccommodaties zijn voor de zomer ook te boeken via Zomerhuisje.nl.

Heb je zin in een onvergetelijke zomervakantie in de bergen van Oostenrijk of Frankrijk? Ook op Zomerhuisje.nl kun je rekenen op de service die je van ons gewend bent. Boek direct online of neem contact met ons op voor vragen en advies.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.