Reis- en verkoopvoorwaarden Chalet.nl

Hieronder niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op!

Onze voorwaarden

Als je bij ons een boeking maakt betekent het dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) en de ANVR-reisvoorwaarden.

ANVR-reisvoorwaarden

ANVR

Wij zijn aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Bekijk of download de ANVR-reisvoorwaarden en overige belangrijke informatie.

ANVR-reisvoorwaarden en overige belangrijke informatie

Op het boekingsformulier dien je aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A: Reisvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Chalet.nl B.V. (KvK 30209634) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.