-

Top 5: sfeervolle chalets voor een witte kerst

Gezellig bij het knisperende haardvuur spelletjes doen, sfeervolle lichtjes, een dik pak verse kraaksneeuw... beleef de bijzondere kerstperiode met elkaar in één van onze knusse chalets. Heerlijk toch?

Veel skigebieden en dorpen pakken groots uit tijdens de kerstdagen. Prachtig versierde kerstbomen, straatjes vol met kerstverlichting, speciale kerstshows en fakkeloptochten... Om je te inspireren hebben we hieronder vijf knusse kerstchalets en -appartementen voor je op een rij gezet. Een ding: vergeet je foute kersttrui niet mee te nemen!

1. Knus appartement met open haard aan de piste in Oz-en-Oisans

Dit mooie chalet-appartement ligt centraal in het vriendelijke dorpje Oz-en-Oisans, direct aan de skipiste en naast de skischool. De ligging is voor velen ideaal; vanuit het dorp pak je de gondel en sta je in een mum van tijd midden in het Alpe d’Huez-skigebied. Het appartement is zeer comfortabel en ruim genoeg voor 12 personen. Na het skiën warm je lekker op bij de open haard, in de sauna of neem je een ontspannende duik in het zwembad. Zo fijn!

Bekijk Chalet-appartement Des Neiges

Chalet-appartement Des Neiges

Chalet-appartement De Neige in Oz-en-Oisans

2. Sfeervol chalet met haard en sauna in Zwitserland

Wat een uitzicht! Je kijkt uit over de witte bergwereld van de Berner Alpen en de Rhône vallei. Dit 11-persoons chalet is sfeervol, ruim en knus tegelijk; je voelt je er direct thuis. Zie je jullie al zitten voor de open haard met een heerlijke borrelplank en een hartverwarmend drankje? Het centrum van La Tzoumaz met een aantal restaurants, après-ski en supermarkt ligt op ca. 450 meter en met de skibus (50 meter van het chalet) sta je binnen de kortste keren in het mooie skigebied Les Quatre Vallées: 412 pistekilometers die aan je voeten liggen, daar ben je wel even zoet mee!

Bekijk Chalet Chaud in Les Quatre Vallées

Chalet Chaud

Chalet Chaud in Les Quatre Vallées.

3. Idyllische twee-onder-één-kap chalets in La Joue du Loup

Stel je voor: het sneeuwt, de lichtjes twinkelen je tegemoet en je rijdt met je auto tot voor de deur van je eigen houten chalet om uit te laden. De 60 idyllische chalets van Les Flocons du Soleil zijn een dorpje op zich. Gelegen aan de rand van het vriendelijke La Joue du Loup. Een klein skistation tussen Grenoble en Gap in de zuidelijke Alpen. Vanaf hier loop je zó naar het kleine dorpscentrum en de skilift waarmee je in het sneeuwzekere skidomein Devoluy (ca. 100 km pistes) komt. Het chaletpark beschikt ook nog over een zwembad en sauna. Wat een fijne uitvalsbasis voor je wintersport met kerst!

Bekijk Les Flocons du Soleil

Chalet Les Flocons du Soleil

Les Flocons du Soleil in La Joue du Loup.

4. Knus verblijf in Westendorf met zicht op besneeuwde bergtoppen

Kerstmis vier je natuurlijk het beste in het altijd gezellige Westendorf. In deze comfortabele appartementen ontbreekt het jullie aan niets! De 2- en 4-persoons appartementen bieden een ongelofelijk mooi uitzicht over de besneeuwde bergtoppen. Met een ligging op 1100m hoogte zit je sowieso goed. De dalafdaling ligt al op 150 meter van je appartement en de skilift loopt praktisch langs de deur. All you want for Christmas... is wintersport in Appartement Igl Hof! 

Bekijk Appartement Igl Hof

Appartement Igl Hof

Appartement Igl Hof in Westendorf.

5. Romantische kerst in uniek kasteel in Zell am See

In dit kasteel in Oostenrijk overnacht je geheel in stijl! De appartementen zijn comfortabel ingericht en elke kamer heeft een andere uitstraling, geïnspireerd op verschillende edelstenen. Buiten de bijzondere ervaring om in zo’n imposant kasteel te logeren is er nog een groot pluspunt, namelijk de wellnessruimte. Het skigebied van Zell am See bevindt zich op zo’n tien minuten rijden.

Bekijk Kasteel Schloss am See Fischhorn in Zell am See

Kasteel Schloss am See Fischhorn

Kasteel Schloss am See Fischhorn in Zell am See.

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben nog genoeg andere pareltjes in ons aanbod voor Kerstmis en natuurlijk ook voor oud en nieuw! Ontdek hier alle chalets en appartementen voor de kerstvakantie.

 

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.