Groepsreizen wintersport

Je wilt een wintersportreis boeken voor een grote groep. Ingewikkeld? Helemaal niet! Bij Chalet.nl helpen we jou bij het organiseren van een onvergetelijke wintersport-groepsreis.

Voor ons is het geen uitdaging om een geschikte accommodatie te vinden die groot genoeg is voor jouw hele groep. Wij hebben een ruim aanbod aan grote chalets en appartementen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Er is altijd een accommodatie die aansluit bij je wensen. Hoe groot de groep ook is.

Liever zelf op zoek?

Op Chalet.nl heb je binnen no-time een geschikte accommodatie voor je groepswintersport gevonden. We zijn gespecialiseerd in grote chalets en appartementen voor groepen tot maar liefst 50 personen. Gaan jullie een weekend of een hele week naar de sneeuw? Maak je keuze en start je zoektocht.

Vraag een offerte aan

Hulp nodig bij het organiseren van je wintersport-groepsreis? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Geen tijd om het formulier in te vullen? Laat je contactgegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op om je wensen te bespreken.

Zelf contact opnemen? Bel: 0348 - 20 30 33 of e-mail naar: groepen@chalet.nl.

De voordelen van Chalet.nl

Wintersport is onze passie. We weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een wintersport-groepsreis. Met onze hulp, maak jij het jezelf makkelijk. Samen organiseren we een wintersport waar nog jaren over gepraat wordt.

  • Ruim 20 jaar expertise
  • Uitgebreid persoonlijk advies
  • Weekend- en weekreizen
  • Zekerheid: lid van ANVR, SGR en SGRZ

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.