De wintersportspecialist die je verwachtingen overtreft

Staat er een wintersport op de agenda? Chalet.nl verzorgt complete wintersportvakanties die voldoen aan de specifieke wensen en verwachtingen van gezinnen, families en (vrienden)groepen.

Ons aanbod in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië is met zorg samengesteld: je hebt de keuze uit ca. 3.000 ruime chalets en comfortabele appartementen die je veelal inclusief skipassen huurt. Daar zit zéker iets tussen wat helemaal bij jou en je reisgenoten past. Ook kun je optioneel je huurmateriaal en verzekeringen bij ons regelen. En we zorgen er altijd voor dat we het hele winterseizoen meer dan genoeg accommodaties beschikbaar hebben.

Een verrassend goede klantervaring is onze absolute prioriteit. We zijn dan ook trots op de hoge beoordelingen op Trustpilot. Boek je je wintersport bij ons, dan hopen we elk jaar opnieuw je verwachtingen te overtreffen. Daarvoor doen we ons uiterste best!

Ontdek het aanbod

Reisadviseurs met 20+ jaar ervaring

Onze organisatie is ontstaan vanuit een passie voor wintersport. Die liefde zit in ons DNA. Op ons kantoor in Woerden tref je zo’n 20 betrokken collega’s met een aanstekelijk enthousiasme dat we graag met je delen. We hebben ruim 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van bestemmingen en accommodaties en fungeren als jouw persoonlijke gids. Zo bespaar je tijd en is het boeken van je wintersport zó gepiept.

We zijn goed bereikbaar voor advies en kijken ernaar uit om je te helpen bij het plannen van je volgende skivakantie.

Neem contact op

Waarom boeken bij Chalet.nl?

100% persoonlijk en betrokken

We voelen ons verplicht om ervoor te zorgen dat een bij ons geboekte wintersportvakantie goed verloopt. Dat doen we onder meer door met aandacht te luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften om tot een passend, persoonlijk advies te komen.

Zorgeloos op wintersport

We zijn aangesloten bij organisaties die de kwaliteit van onze service bewaken en risico’s waarborgen, zoals de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds . Daarnaast kun je ons bij noodgevallen tijdens je verblijf dag en nacht bereiken. Bij onvoorziene situaties stellen wij ons flexibel op: binnen de grenzen van onze mogelijkheden vinden we oplossingen voor eventuele problemen.

Voor wintersporters door wintersporters

Ons enthousiasme voor wintersport is aanstekelijk en delen we graag met jou. Daarbij handelen we altijd zoals we zelf ook behandeld willen worden – open en eerlijk van mens tot mens.

Over Chalet.nl Over Chalet.nl Over Chalet.nl Over Chalet.nl Over Chalet.nl

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.