Corona

Verzekeringen

Het is mogelijk om via ons onderstaande verzekeringen van Europeesche Verzekeringen af te sluiten. Wanneer je één of meerdere verzekering(en) via ons afsluit wordt er éénmalig € 3,75 poliskosten in rekening gebracht. Wij bemiddelen in deze verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie.


Standaard annuleringsverzekering

Met de standaard annuleringsverzekering van de Europeesche ben je goed verzekerd als je je reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. De premie is 5,5% van de reissom (+ 21% assurantiebelasting = 6,65%).

Allrisk-annuleringsverzekering

Wanneer je de allrisk-annuleringsverzekering afsluit, kun je niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard verzekering staan, maar mag je zelf bepalen om welke reden je niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat je beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als je toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van je annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen. De premie is 7,0% van de reissom (+ 21% assurantiebelasting = 8,45%).

Een annuleringsverzekering moet binnen 7 dagen na boeking worden afgesloten. Deze verzekering is alleen af te sluiten voor mensen die in Nederland, België of Duitsland woonachtig zijn.

Voorwaarden Europeesche Verzekeringen Annuleringsverzekering

Verzekeringskaart annuleringsverzekering

Reisverzekering

Bij het afsluiten van een reisverzekering moeten de reisdagen meeverzekerd worden. Daarom gaan we standaard uit van 10-dagen.

De verzekering is uit de volgende onderdelen opgebouwd:
- Personenhulp
- Bagage
- Geneeskundige kosten
- Geld
- Reis rechtsbijstand
- Skiën en Snowboarden

Kinderen t/m 4 jaar worden gratis meeverzekerd voor hetzelfde pakket als de ouder. Maximaal 1 kind per ouder.

Deze verzekering is alleen af te sluiten voor mensen die in Nederland woonachtig zijn.

10-dagen reisverzekering Europeesche Optimaal + Wintersport: € 36,20

Kind t/m 4 jaar gratis meeverzekerd (max. 1 kind per volwassene)

Voorwaarden Europeesche Verzekeringen Aflopende Reisverzekering

Verzekeringskaart reisverzekering

Klachten

Heeft u een klacht over de verzekering dan kunt u deze indienen door middel van het klachtenformulier op de website van Europeesche verzekeringen.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.