Cateringservice

Heb je geen zin om je buiten het skiën ergens druk over te maken, dan is een catered chalet een absolute aanrader. Een chaletboy of -girl verzorgt je maaltijden, doet de afwas en maakt de algemene ruimtes van het chalet schoon!

De chaletboys of –girls zijn jongere, Nederlands sprekende personen. In de meeste gevallen verblijven deze personen het hele seizoen in je chalet. Ze zijn dan ook bekend met de omgeving, en kunnen je uitstekend informeren over het chalet, het dorp en het skigebied.
Middenin de week heeft de chaletboy of –girl een vrije dag. Op deze dag is het ontbijt self-service en word je geacht om op eigen kosten voor het diner te zorgen.

De catering omvat:
7x Ontbijtbuffet; o.a. met koffie, thee, vruchtensap, stokbrood, (chocolade)croissants, kaas, diverse soorten vleeswaren en zoet beleg.
6x Diner (tussen 18:00 en 19:30); uitgebreid 3-gangen diner, inclusief frisdrank, sappen, bier en een passende wijn, en na de maaltijd een kopje koffie of thee.

Gedurende de gehele dag zijn drankjes (behalve sterk alcoholische dranken en in redelijke mate) inclusief.

De lunch tijdens je verblijf is niet inbegrepen. Wel is het mogelijk om door de chaletboy of –girl een lunchpakketje klaar te laten maken. Je krijgt dan twee belegde broodjes, een stuk fruit, een snoepreep (Mars, Snickers of iets dergelijks) en wat te drinken. De kosten van een lunchpakketje zijn € 5,- per stuk.

Na aankomst bespreek je met de chaletboy of –girl de gewenste tijdstippen van de maaltijden. Als je speciale dieetwensen hebt kun je dit natuurlijk aan ons doorgeven! Hier wordt dan met de maaltijden rekening mee gehouden. Andere voorkeuren kun je altijd doorgeven, en ook hier wordt indien mogelijk rekening mee gehouden.

Catering boek je altijd per heel chalet. Kinderkorting gaat op aanvraag.
Om je een idee te geven van de catering zijn dit twee voorbeelden van de soort menu's die je kunt verwachten:

Basilicum bruschetta met verse tomaat en mozzarella
*
Gehaktbrood met geroosterde uitjes, champignons en tomaatjes
Gegratineerde aardappeltjes
Luxe salade met rode ui, komkommer, feta en olijven
*
Gepocheerde peertjes met chocolademousse

Of

Reuzenchampignons gevuld met bleu d'Auvergne en bacon geserveerd met een warm 'Morzinoise' broodje
*
Verse forel van de lokale forelkwekerij met citroen, geroosterde amandelen en bieslooksaus op een bedje van lintpasta
Gekaramelliseerde worteltjes en gesmoorde prei
Groene salade met frambozendressing
*
Warme perenappel kruimeltaart met ijs

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.