-

Après-ski in Kaprun 2024/2025

Wil je weten of je in Kaprun een beetje leuk kunt après-skiën? Het antwoord: een volmondige ja. Kaprun is een enorm sfeervol en gezellig dorp met heel veel après-ski-mogelijkheden. Zowel op de berg, als in het dorp.

Het centrum van Kaprun leeft. Het zit er vol met winkels, restaurants en cafés. Als je vanaf het dalstation van de Maiskogelbahn het centrum inloopt en het riviertje oversteekt, dan kom je op een lange weg vol gezelligheid. Een goede plek voor je wintersport als après-ski voor jou minstens zo belangrijk is als het skiën zelf. En dat geldt eigenlijk wel voor het hele skigebied van Zell am See/Kaprun.

Waar moet je zijn voor après-ski in Kaprun?

Kaprun staat niet alleen bekend om de Kitzsteinhorn-gletsjer, maar ook om de goede après-ski. Dat begint al op de berg, bij de Eisbär-Bar, maar ook aan de voet van de pistes en in het dorp zelf. Er zijn een heleboel leuke plekken aan te raden. Hieronder onze top 5.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. Après-ski Kaprun

© Zell am See-Kaprun Tourismus

Top 6 après-ski-barren in Kaprun

Waar kun je nou het allerbeste terecht voor een drankje en dansje in Kaprun? Hieronder onze top 5 van barren waar het in het winterseizoen altijd heel gezellig is. Leuk om alvast wat voorwerk te doen voordat je op wintersport gaat.

1. Maisi Alm: handjes omhoog met Johnny Däpp, Däpp, Däpp

Direct aan de voet van de piste bij de Maiskogelbahn kom je zo de Maisi Alm ingegleden. Deze foute, bruine, maar oh zo leuke kroeg is je beste keuze voor après-ski. Met een beetje geluk loop je er nog een bekende wintersporter, zoals Philippe Heeremans, tegen het lijf. Om 20:00u is ongeveer het laatste rondje en kun je verder in de Pavillon.

2. Pavillon Kaprun: drankjes in het centrum

Op de Salzburger Platz, in het centrum van Kaprun, vind je Pavillon. Een restaurant en bar, waar je eerst lekker kunt gaan eten om vervolgens de avond door te trekken aan de bar tot 05:00u. Het is hier meestal tot laat onrustig, in de positieve zin van het woord.

3. Baumbar Reiteralm: aan de voet van de piste

Een one-stop-shop voor je avond. De Baumbar Reiteralm is een begrip in Kaprun en te vinden op de parkeerplaats bij de Maiskogelbahn. Als je van de berg af komt, kun je hier een hapje eten, daarna door, de nacht tegemoet, aan de bar of in de club. Een wat meer luxe après-ski-ervaring voor als je de hossende menigte even zat bent.

4. Eisbär-Bar: paraplubar op de berg

‘Hey, Wir Woll'n Die Eisbären Seh'n’… je vindt de Eisbär-Bar langs piste 33: de blauwe dalafdaling die onder de Maiskogelbahn doorloopt. De ronde, typische après-ski-bar is niet te missen. De muziek komt je al van verre tegemoet. Drankje bestellen en skischoenen van de vloer!

5. Kitsch & Bitter: eten en clubben in het dorp

Hapje eten of rechtstreeks naar de bar? Bij Kitsch & Bitter kan het beiden. In het restaurant serveren ze prima pasta’s, maar ook ribs, biefstuk en pizza. De cocktailkaart is overigens ook niet verkeerd. Kitsch & Bitter is echt een leuke plek om ’s avonds uit te gaan. De dj draait voornamelijk trance en drum ’n base.

6. Club Barracuda: dansen en sjansen in Kaprun

Aan de Wilhelm-Fazokas-Strasse, middenin het centrum, vind je Barracuda Club. Een tent om de nacht door te halen. Après-après-ski, zullen we maar zeggen. Voor wie er geen genoeg van krijgt.

Bekijk ook de top 5 après-ski-locaties in Zell am See.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. Kaprun blauwe lucht

© Zell am See-Kaprun Tourismus

Wat is de leukste après-ski-bar in Kaprun?

We hebben even een rondvraag gedaan en onze ervaringsdeskundigen op de werkvloer zijn het er unaniem over eens: de leukste après-ski-bar in Kaprun is toch echt de Eisbär-Bar. Waar ‘m dat in zit? De muziek, de gezelligheid, de saamhorigheid, dat typische ronde paraplu-dak, het feit dat de bar óp de piste zit langs de dalafdaling. Alles bij elkaar maakt dat je tijdens je wintersport in Kaprun zéker een kijkje moet nemen. Als je van après-ski houdt, zal je zeker niet teleurgesteld worden.

Alle après-ski-gelegenheden in je broekzak

De beste tip die we je kunnen geven vandaag: download de Zell am See/Kaprun App. Hierin vind je alle restaurants en barren op een rij inclusief openingstijden, adresgegevens en een rechtstreekse link naar de routeplanner. Superhandig!

Wintersportaccommodaties in Kaprun

Zie jij een wintersport in Kaprun wel zitten, maar heb je nog niet geboekt? Geen probleem, we hebben nog voldoende aanbod in dit gezellige wintersportdorp in Salzburg. Mocht je er niet helemaal uitkomen, laat het dan vooral weten. Wij zijn goed bereikbaar per telefoon, mail en chat en helpen je graag op weg!

Ontdek het aanbod

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer tips en inspiratie voor je volgende wintersport? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het leukste wintersportnieuws direct in je inbox.

 

Foto's: © Zell am See-Kaprun Tourismus

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.