-

Grote chalets voor je wintersport met Kerstmis

Een witte kerst... In Nederland is die kans niet zo groot. De laatste keer was in 2010, toen er zo’n 5-20 centimeter sneeuw lag in het land. Maar sneeuw met kerst maakt het hele feest nog net een beetje magischer. Juist daarom is het zo leuk om met Kerstmis te gaan skiën!

Aankomende winter valt Kerstmis perfect voor de wintersport. Vroeg in de ochtend op 23 december trek je je voordeur dicht en de volgende avond vier je kerstavond in de sneeuw. Hoe fijn om met Kerstmis de ski’s onder te binden!

Wintersportdorpen met een heerlijke kerstsfeer

Veel wintersportdorpen zien er met Kerstmis sprookjesachtig uit. De sneeuw, de lampjes, de uitbundig versierde kerstbomen op de pleinen…. alsof je rondloopt op de set van een romantische kerstfilm. Zie jij jezelf al gelukzalig ronddwalen door een magisch kerstdorp tijdens je volgende wintersport? Dan raden we je onderstaande dorpen en chalets zéker aan. Hier ga jij een onvergetelijke wintersport met kerst beleven!

Zell am See

Met Kerstmis naar Zell am See? Reken maar dat je getrakteerd wordt op de geur van kerstkoekjes en glühwein. In Zell am See pakken ze elk jaar helemaal uit met Kerstmis. Je kunt er struinen over de kerstmarkten aan de oever van de Zeller See, op het stadsplein of bij het Kasteel van Kaprun. Het sfeervolle dorp is met Kerstmis een waar sprookje!

Kasteel Schloss am See Fischhorn

Kasteel Schloss am See Fischhorn zal jouw wintersportvakantie omtoveren tot een wintersprookje. Voel je een royal in dit pareltje voor 42 personen. Vanuit dit middeleeuwse kasteel ben je binnen enkele minuten rijden bij de piste en de vernieuwde skilift AreitXpress die op 3 km liggen. De grote kasteeltuin en de skilift in de buurt maken je onvergetelijke wintervakantie compleet. Bekijk Kasteel Schloss am See Fischhorn

Kasteel Schloss am See Fischhorn

Kasteel Schloss am See Fischhorn

Chalet Kirsten

Een groot chalet voor de hele familie op een toplocatie in Zell am See! Chalet Kirsten is groot genoeg voor 16 personen en perfect voor een wintersport met het hele gezin. De piste ligt op 50 meter, de skischool op loopafstand en de ervaren skiërs hebben keuze uit meerdere liften op slechts 200 meter van het chalet. Bekijk Chalet Kirsten.

Chalet Kirsten

Chalet Kirsten

Appartement Wildbachhof 

Een andere mooie accommodatie in Zell am See is Appartement Wildbachhof. De ligging kan niet beter! De appartementen liggen direct aan de dalafdaling naar Zell am See. Verschillende liften en de kinderclub liggen op loopafstand. Vanuit je appartement kan je alle kanten op en aan het eind van de dag is het goed toeven in de sauna. Bekijk Appartement Wildbachhof.

Appartement Wildbachhof

Appartement Wildbachhof

Alle accommodaties in Zell am See-Kaprun

Oz-en-Oisans

In Oz-en-Oisans nemen ze Kerstmis heel serieus. Op 24 december kun je in het wintersportdorp de kerstman ontmoeten! Vertrek op tijd vanuit Nederland om ’s avonds aanwezig te zijn bij een fantastisch kerstspektakel met muziek, acrobaten en vuurwerk. Wat een goed begin van een betoverende wintersport.

Chalet Oz

Ga je skidorp Oz- en-Oisans ontdekken? Zet dit 10- tot 12 personen chalet op jouw lijstje! Chalet Oz ligt rustig gelegen aan een doodlopende straat met prachtig uitzicht over de vallei. In het autovrije centrum van Oz-en-Oisans vind je diverse bars, restaurants, een supermarkt, skiverhuur, winkels en skischool ligt op slechts 300 meter afstand over de weg. Bekijk Chalet Oz

Chalet Oz

Chalet Oz

Chalet-appartement Des Neiges 

Nog een tip in Oz-en-Oisans: Chalet-appartement Des Neiges. Dit supercomfortabele chalet-appartement ligt direct aan de piste. ’s Avonds lekker de haard aan of een duik in het zwembad? Kan allemaal. Heerlijk om hier je wintersport met kerst door te brengen. Bekijk Chalet-appartement Des Neiges.

Chalet-appartement Des Neiges

Chalet-appartement Des Neiges

Alle accommodaties in Alpe d’Huez-Le Grand Domaine

Les Menuires

Kerstavond bij de open haard en eerste kerstdag genieten van de mooiste pistes in Les Trois Vallées? In Les Menuires maken ze er met kerst ook iets bijzonders van. Vanaf 21 december brengen ze het dorp in kerstsferen met lichtjes en versieringen. Ook hier staat een bezoek van de kerstman op de planning, is er een fakkeloptocht, vuurwerk, glühwein en warme chocolademelk. Meer heb je deze kerst toch niet nodig?

Chalet-appartement Montagnettes Hameau de la Sapinière

Onze accommodatietip voor een kerstwintersport in Les Menuires: Chalet-appartement Montagnettes Hameau de la Sapinière. Ga je met een groep van 4 personen, dan raden we dit chalet absoluut aan. Op een toplocatie aan de groene piste in Les Menuires. Het centrum van Les Menuires, waar ook de lessen van de skischool (ook voor kinderen) beginnen, ligt op ca. 10 minuten lopen via een speciaal wandelpad. Bekijk Chalet-appartement Montagnettes Hameau de la Sapinière

Chalet-appartement Montagnettes Hameau de la Sapinière

Chalet-appartement Montagnettes Hameau de la Sapinière

Chalet-appartement Emma

Zin in iets nieuws, comfortabels met eigen balkon? Vier de kerstdagen met de meest ideale ligging in chalet Emma. Ga op kerstochtend met de hele familie of groep vrienden direct de piste op. Chalet Emma ligt op 25 meter van de blauwe piste vandaan en de stoeltjeslift brengt jullie binnen een paar minuten naar het centrum van Les Menuires! Het mooie chalet-appartement is nog beschikbaar met Kerst. Wees er snel bij!

Bekijk Chalet-appartement Emma

Chalet-appartement Emma

Chalet-appartement Emma

Alle accommodaties in Les Trois Vallées

Les Arcs

Skiën met kerst in Les Arcs? Zeker! Ook in Les Arcs worden de straten versierd, de kerstbomen opgetuigd en hangt er een gemoedelijke sfeer in de verschillende dorpen. In Arc 1950 is Kerstmis absoluut een aanrader. Er is een parade, vuurwerk en de mogelijkheid om een handje te geven aan de kerstman.

Chalet-appartement La Cime des Arcs

Onze tip: verblijf in dit luxe Chalet-appartement La Cime des Arcs. Dit is de ideale ski-uitvalsbasis direct aan de piste in Arc 2000. Geniet van faciliteiten, zoals fitness, sauna, zwembad en balkon met ski-locker. In Chalet-appartement La Cime des Arcs wordt kerstmis een onvergetelijke ervaring. 

Bekijk Chalet-appartement La Cime des Arcs.

Chalet-appartement La Cime des Arcs

Chalet-appartement La Cime des Arcs

Alle accommodaties in Paradiski/Les Arcs

Les Deux Alpes

Aan het einde van het jaar verandert Les Deux Alpes in een magisch verlicht kerstdorp. Het dorp doet er alles aan om Kerstmis onvergetelijk te maken. Kijk jij uit naar sfeervolle kerstdagen met het hele gezin? Vergeet Les Deux Alpes dan niet mee te nemen in je zoektocht!

Résidence Goléon-Val Écrins 

Een mooie uitvalsbasis voor je wintersport met kerst in Les Deux Alpes? Résidence Goléon-Val Écrins. Deze sfeervolle appartementen liggen vlakbij de piste en zijn heerlijk ruim opgezet voor de hele familie. Dat wordt absoluut genieten van een onvergetelijke kerst! Bekijk ook Résidence Goléon-Val Écrins.

Résidence Goléon-Val Écrins

Résidence Goléon-Val Écrins

Alle accommodaties in Les Deux Alpes

 

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk al onze accommodaties.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.