-

Tips voor je wintersport in Les Deux Alpes

Ben jij van plan om te gaan wintersporten in Les Deux Alpes? In het skigebied vind je een gevarieerd aanbod aan pistes en een hoge mate van sneeuwzekerheid. Ski overdag heerlijk op de gletsjer en duik daarna nog even het sfeervolle centrum in, Les Deux Alpes bruist! 

In de hedendaagse skigebieden is er zoveel meer te ontdekken dan enkel het skiën, snowboarden en après-skiën. In Les Deux Alpes zijn er genoeg avontuurlijke activiteiten voor een hele week plezier. Benieuwd wat je allemaal kunt doen in Les Deux Alpes? Dit zijn onze tips voor jouw aankomende wintersportvakantie: 

E-mountainbiken in de sneeuw

Dit is je kans om het skigebied eens op een andere manier te ontdekken. Ga op pad met een e-mountainbike en scheur met je spijkerbanden door de sneeuw. Deze winterse activiteit is voor iedereen toegankelijk, zowel ‘s middags als ‘s avonds. Cross jij over het verlichte pad of geniet je overdag van de adembenemende omgeving? Stop onderweg bij een van de sfeervolle bergrestaurants en geniet van de Franse streekgerechten!

Tekst gaat verder onder de afbeelding. e-mountainbike

© Les 2 Alpes

Ontdek het nachtskiën 

Kun je er geen genoeg van krijgen? Heb je na een dag skiën nog energie over? Ervaar hoe het is om te skiën onder het licht van de maan. In skigebied Les Deux Alpes vind je twee verlichte blauwe pistes. Geniet optimaal van je skidag en ga er op uit om met elkaar te nachtskiën. Zonder reservering en helemaal gratis, mits je natuurlijk in bezit bent van een skipas.

Paragliden over Les Deux Alpes

Wil je een onvergetelijke ervaring tijdens je wintersport? Paragliden in Les Deux Alpes is pas echt bijzonder. Vlieg als een vogel door de lucht en ervaar het skigebied vanuit een ander perspectief. Geniet van de prachtige natuur en de ongekende stilte in de Alpen. Ga jij het ontdekken? 

Tekst gaat verder onder de afbeelding. paragliden

© Les 2 Alpes

Een magische hondensledetocht 

Je ziet het normaal gesproken in Scandinavische wintersportlanden, maar tegenwoordig word je in Les Deux Alpes ook voortgetrokken door huskyhonden. Neem plaats in de slee en laat je de weg wijzen door husky’s. Kom op plekken waar je anders nooit zult komen en ervaar de magie van een hondensledetocht

Winterwandelen

Een wandeling door het skidorp is leuk, maar het wordt pas echt genieten wanneer je de natuur induikt. Neem de gondel omhoog en ga hoog in de bergen wandelen. Er liggen prachtige paden door het besneeuwde berglandschap. Vergeet ook zeker niet om onderweg even uit te rusten bij een gezellig bergrestaurant om te genieten van een warme chocolademelk of tartiflette. Het uitkijkplatform ‘Belvédère’ is het absolute hoogtepunt van jouw winterwandeling

Yoga op hoogte

Een yogasessie in Nederland zorgt voor ontspanning, maar een yogasessie op hoogte overtreft werkelijk alles. In de frisse Alpenlucht, één met de natuur en een prachtig uitzicht op de besneeuwde bergtoppen van Les Deux Alpes. Ga jij het deze winter ervaren? 

Tekst gaat verder onder de afbeelding. winter-yoga

© Les 2 Alpes

Sleeën met de kinderen

Gaan de kleintjes mee op wintersport? Ga met elkaar een middag sleeën in een van de kindersleegebieden. Aan de voet van de pistes vind je verschillende zones waar de kinderen spelen in de sneeuw. Speciaal ingericht met netten en schuimblokken, zodat ze de beginselen van het rodelen op een veilige manier leren. Gratis toegang! 

Ontspannen in de spa 

Jezelf even lekker in de watten laten leggen? In Les Deux Alpes zijn er tal van mogelijkheden om te ontspannen. Neem een echte skiërsmassage, kom tot rust in de sauna en bubbel nog even in de whirlpool. Bezoek Spa La Sultane de Saba Côte Brune en geniet van je welverdiende ontspanning!

Tekst gaat verder onder de afbeelding. spa

© Les 2 Alpes

Een sneeuwschoenwandeling

Adem in, adem uit, de frisse berglucht is je grootste vriend tijdens een heerlijke sneeuwschoenwandeling. Ga als een echte avonturier zelf op pad om de natuur te verkennen of ga voor gemak en neem een van de geprepareerde paden. Samen met een gids ontdek je de mooiste uithoeken van het skigebied. Ook ‘s nachts in Les Deux Alpes

Bezoek een ijsgrot

Ontdek samen met een berggids de magische ijsgrot van Les Deux Alpes. Op maar liefst 3.400 meter hoogte treed je binnen in een eeuwenoude ijstempel. Het enige wat je hoeft te doen is de Jandri Express gondel omhoog nemen. Geniet van de prachtige ijssculpturen!

Tekst gaat verder onder de afbeelding. ijsgrot

© Les 2 Alpes

Het grote airbagpark

Ga zitten in de snowtube en laat jezelf met ongekende snelheid de lucht in lanceren. Het grote airbagpark is de garantie voor een lollige middag. Alleen of met z’n tweeën glij je op een borstelbaan naar beneden om te eindigen in een groot luchtkussen. Stijg jij tot grote hoogte?

Tekst gaat verder onder de afbeelding. airbagpark

© Les 2 Alpes

Accommodaties in Les Deux Alpes

Heb je je wintersport naar Les Deux Alpes nog niet geboekt? Het is de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een appartement of chalet. Hulp nodig? Neem contact op, dan gaan we samen op zoek naar een passend appartement of chalet. We helpen je graag!

Headerfoto: © LukaLeroy

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.