• Chat
  • +31 348 43 46 49

Wintersport Frankrijk: grote skigebieden, comfort, sneeuwzeker

Wintersport in Frankrijk betekent een wintersportvakantie in grote, aaneengesloten skigebieden en brede pistes. De pistes zijn veelal hoog gelegen en bieden daardoor een grote sneeuwzekerheid.
Skidorpen in Frankrijk zijn vaak speciaal voor de wintersport gebouwd en de faciliteiten zijn hier dan ook op ingericht. In Frankrijk staat op de eerste plaats het skiën centraal, en dit zie je onder andere terug in de ligging van de chalets en appartementen. Je bent met een chalet of appartement in Frankrijk eigenlijk altijd verzekerd van een plek aan of nabij de piste.

Bekende skigebieden in Frankrijk zijn onder andere Les Trois Vallées, Les Arcs / Paradiski en Les Deux Alpes. Deze internationaal bekende gebieden bieden je uitstekende skifaciliteiten voor een fantastische wintersport.
De laatste jaren wordt er in Frankrijk ook meer aandacht besteed aan de sfeer en authenticiteit. Dorpskernen worden gezelliger gemaakt en er wordt steeds meer aandacht besteed aan de inrichting van chalets en appartementen. Zo zijn er relatief jonge dorpen in Frankrijk die toch een authentieke uitstraling hebben.

Bekijk hieronder het overzicht aan chalets en appartementen voor wintersport in Frankrijk, onderverdeeld per skigebied. Ons aanbod in Frankrijk is zeer gevarieerd van een wintersport in een chalet met z'n tweeën tot chalets voor grote groepen.

Bekijk al onze chalets en appartementen in Frankrijk

Kenmerken Frankrijk

  • Chalets en appartementen1513
  • Gemiddelde beoordeling 8,7
  • Aantal beoordelingen4048

Skigebieden Frankrijk