-

Après-ski in Serfaus 2024/2025

Serfaus is een fantastische bestemming voor je wintersport in Oostenrijk. Het dorp staat bekend als superkindvriendelijk en is dan ook heel geliefd bij gezinnen met (jonge) kinderen. Dat betekent niet dat het dorp saai is als je geen kinderen hebt. Het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis heeft maar liefst 214 pistekilometers. En als je die in de benen hebt, sluit je de dag natuurlijk af in een van de uiterst gezellige après-ski-gelegenheden!

In Serfaus kom je skiërs en snowboarders van alle leeftijden tegen. Dat zijn echt niet alleen maar gezinnen, maar ook vriendengroepen. Van jong tot oud. Die mix maakt het dorp heel gezellig. Maar, waar moet je zijn voor leuke après-ski in Serfaus? We gingen voor jou op onderzoek en verzamelden de leukste tenten.

Skigebied Serfaus-Fiss-Ladis: Tiroler après-ski

Zeker weten! Sterker nog: één van de gezelligste après-ski-clubs in Oostenrijk vind je in Serfaus: de Patschi.

Is Serfaus leuk met een vriendengroep?

Zeker weten. Op internet lees je overal dat Serfaus vooral kindvriendelijk is, maar je kunt er ook heel goed met vrienden gaan skiën. Het gebied is uitdagend genoeg met veel mooie blauwe en rode pistes. Een aanrader is het om de Masnerkopfbahn naar het hoogste punt op 2828 meter te nemen en vanaf daar de lange Hexenseeabfahrt (rood) te nemen. Na een mooie dag op de pistes is het in Serfaus nog lang onrustig. Je kunt er prima après-skiën en uitgaan in de Patschi of bij Bar George.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.avondskiën serfaus

© Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH, Andreas Kirschner

Kan ik mijn kinderen meenemen naar de après-ski?

Kom je net van de piste af en heb je de kids opgehaald uit de skiles? Dan kun je altijd even een drankje gaan drinken natuurlijk. Aan het eind van de middag staan veel ouders met kinderen nog even te borrelen. En daarna kun je met de kinderen ook heel goed een hapje gaan eten. In Serfaus is alles ingericht op kinderen en kijkt niemand raar op als je ze meeneemt. Bovendien staat er overal wel een kindermenu op de kaart.

Wat zijn de leukste après-ski-barren in Serfaus?

Bar George

Een van de bekendste kroegen in Serfaus is George. Deze bar is sinds 1989 populair bij jong en oud. De bar gaat om 16:00u open en druppelt dan langzaam vol. Dat begint rustig met een drankje en een voorzichtig dansje, maar tegen 02:00u ’s nachts, als de laatste rond ingaat, wordt er bij George gegarandeerd op de tafels gedanst!

Patschi

Niet te missen in Serfaus. De Patschi is echt een begrip en je ontkomt er niet aan als je in Serfaus op wintersport gaat. Après-ski is hier helemaal zoals je je après-ski voorstelt: hitjes op de speakers, iedereen vrolijk, drankjes die rijkelijk vloeien en voetjes van de vloer!

Oskar’s Schirmbar

Ook leuk voor een drankje na het skiën: Oskar’s Schirmbar. De bar ligt naast het Posthotel in de dorpsstraat en is niet te missen. Eind van de dag sta je hier nog lekker even buiten aan de ronde bar, onder de grote ronde parasol. Zijn de kinderen mee, dan kunnen ze hier nog even lekker rondscharrelen, Serfaus is een autovrij dorp, dus je kunt ze vanaf je plekje aan de bar goed in de gaten houden, maar je hoeft sowieso niet bang te zijn dat ze onder een auto komen, wel zo rustig.

INCONTRO Gin & Cocktailbar

Ben je de hossende après-ski-scene even zat en wil je een avondje op chic? Dan raden we de INCONTRO Gin & Cocktailbar zeker aan. Deze bar is te vinden in het Alfa Hotel Serfaus en is gespecialiseerd in gins en cocktails. Ze hebben maar liefst 100 verschillende gins op de kaart staan!

Zin in après-ski in Serfaus? Boek je wintersport nu online

Op Chalet.nl vind je een aantal hele mooie accommodaties in Serfaus voor je volgende wintersport. Allemaal op loopafstand van de pistes, liften en natuurlijk de après-ski. Benieuwd hoe jouw volgende wintersportverblijf eruit kan zien? Ontdek hier de mooiste accommodaties in Serfaus

 

Misschien vind je dit ook leuk:

 

Header: © Serfaus-Fiss-Ladis Marketing GmbH, Andreas Kirschner

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.