Liveblog - -

Ischgl sluit deze winter definitief het skigebied

Door de onlangs genomen beslissingen vanuit de Oostenrijkse regering en de voortdurende coronapandemie heeft skistation Ischgl na lang beraad besloten om het skiresort het hele winterseizoen gesloten te houden. Ischgl geeft aan dat er voor het eerst in de geschiedenis, gedurende een heel winterseizoen, geen enkele skidag zal plaatsvinden in het gebied. 

Update Ischgl

Het skigebied laat weten dat het geen gemakkelijke beslissing was omdat ze zich bewust zijn van de hoop die zij veel wintersportliefhebbers hebben gegeven door te wachten met dit besluit. Het skigebied wilde het vertrouwen in een latere opening van het seizoen gaan (met strenge veiligheidseisen) niet opgeven. Ondanks dit minder leuke nieuws kijken ze in Ischgl hoopvol naar aankomende zomer en positief naar winter 2021/2022.

Openingsdatum Ischgl winterseizoen 2021/2022

Ischgl kijkt vol verwachting uit naar volgend skiseizoen: op 25 november 2021 zullen de eerste skiliften weer draaien. Ook bij Chalet.nl zijn we alweer volop bezig met ons aanbod voor winter 2022/2023. Momenteel heb je keuze uit ruim 900 chalets en appartementen die je zonder risico boekt met onze corona-geld-terug-garantie. Kun jij niet wachten om je skivakantie vast te leggen? Wacht dan niet te lang! Door het gemis van een wintersportvakantie dit jaar, is de vraag namelijk des te groter.

Boek je wintersportvakantie met financiële zekerheid

We begrijpen goed dat je op zoek bent naar financiële zekerheid. Daarom blijft bij ons de geld-terug-garantie gewoon geldig en zo kun je nog steeds je skivakantie zonder risico vastleggen. Lees meer over de corona-geld-terug-garantie.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.