Liveblog - -

Wintersport in Oostenrijk gaat door!

Goed nieuws! Op 20 september 2021 werd bekendgemaakt dat we dit jaar weer op wintersport kunnen in Oostenrijk. De skigebieden zijn toegankelijk voor iedereen die gevaccineerd, getest of genezen is. De 3G-regel is een belangrijke maatregel die ook deze winter in Oostenrijk zal gelden.

Coronamaatregelen wintersport Oostenrijk 2021/2022

De 3G-regel houdt in dat je moet kunnen aantonen gevaccineerd te zijn tegen, negatief getest te zijn op, of genezen te zijn van COVID-19. Wie voldoet aan een van de 3 G’s, kan zonder problemen gebruikmaken van horeca, liften en zelfs weer een feestje bouwen tijdens de après-ski. Skiliften zullen op volle capaciteit draaien om opstoppingen te voorkomen. Afstandsregels worden afgeschaft, maar een FFP2-mondmasker is in liften en openbaar vervoer wel verplicht.

Boek je wintersport zorgeloos via Chalet.nl

Wilde jij nog even afwachten tot de regels duidelijker waren? Dan is dit het moment om te boeken. Met de duidelijke maatregelen die nu op tafel liggen, en onze corona-geld-terug-garantie die nog altijd blijft gelden, staat niets je meer in de weg om jouw wintersport vast te leggen. Bekijk het aanbod in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Italië.

Deze website plaatst cookies. Door het gebruik van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacy-statement.